Tuesday, March 8, 2011

seksi jadi perhatian...besh ke jadi seksi?

Salam sumernya~
Phewwww...blog telah didecorated menjadi lebey fantasi sket
Puteri ,kesatria,dewi,tah apapa ja aq ni..ahahaha
Keyh, topic for today iz
Seks... Ehhhh!
Cupp..cupp..



  Sexy





Weewiiit!!
Hurmm..ape ye rsanya jd sexy nie..
selain dr menyeksakan mata yg memandang..erkkkk~
Kalo tgk artis2 wanita sekarang pn..perghhh!!
Kalo kaw susun antara artis barat ngn artis cni pn mmg kmpius!!
Dedah sana,dedah cni..hurm~
Kalo gegurl  yg bukan artis pn sama la kan..
Tp bukan tue persoalannya utk ri nie
Bukan utk mengetuk2 mereka yg sebegini
Kaw nk pakai ape pn xkesah la..sndiri maw pk la kn
Cuma apa pendapat korg bila menjadi sexy n
 memandang mereka yg sexy ini?
Suke ke menjadi santapan mata2 liar yg meneropong~
Kalo lelaki pulak suke ek bla dapat awek sexy,tip top gtu~

Tp kan..slalunya lelaki mmg mcmtue
Tyme kapel yg x berniat seyesssss..mmg la nk awek yg spesies tue
Utk tayang kt member2..dude..juz 4 fun!
Tp hakikatnya..yg aq dgr dr sahabat2 KAUM ADAM ku..begini ya..
Sejahat-jahat lelaki pn..mereka akan mencari sebaek2 wanita utk
Dijadikan ISTERI~
Ngaaaaa~~mcm biasa..perempuan slalu rugi
Lelaki yg dpt untung..hurm..
Kalo aq pulak kn..aq bukan ja nk jadik sorg gadis yg buley
Dibuat awek,gf,teman wanita,makwe or apa yg sewaktu dgnnya
Tp yg turut dicari utk dibuat ISTERI
Definisi sexy itu sendiri x semestinya yg freehair ja kn
Ada ape yg freehair tp pakai sopan..LIKE :D
Coz ada jugak yg brtudung tp pakaiannya....lol.UNLIKE :(
Guys..would luv to hear from u too~

53 comments:

KUREKURE COMEL said...

mmg betul pun...pompuan ni selalu perasan..konon2 nye pkai mcm tu..ada rmai laki suke..padahal..


fuuhhh...hehehehe...

Nor Moscow said...

tak bes...

zaty luvlianncezzz said...

@KUREKURE COMEL

ahahaha..bahaya sexy2 nie kn

zaty luvlianncezzz said...

@Nor Moscow

sgt x beshhhhhhhhh bukan

Farhan Sawibi said...

huhu..nyata memang camtu...
tapi ada jugak laki yang memang sayang sangat kat gf dia walau seksi mana pun..tetap setia..tapi maybe xramai kot..yang ramai cari sebaik2 wanita..lain just for fun...huhu mmg lumrah camtu..
hit me back!!

Adlan Solis said...

oic..sexy meksi eh..mungkin sexy boleh jadi perkara subjektif..kan..
mungkin dari sudut senyuman, pandangan mata, gaya bercakap..who knows right =)

kalau free hair tapi sopan pakaian, itu saya suka lagi berbanding yang tak cukup kain. ;p

okay lah.no offense.semua orang nak jadi seksi kan..tapi bukan seksi pakaian.at least menutup aurat pon dah cukop okay.

dalam perhubungan kita sama2 MENCARI bukan MENJADI seperti yang pasangan inginkan..

dah.membebel penjang sangat pulak..huuu

have a nice women's day^^

Nana iidyLL said...

belum kire yg pkai legging tp pkai tudung
hurmmmm

storyfromme said...

lelaki pandang perempuan seksi sebagai makwe sahaja tetapi sebagai isteri, dorang pandang yang sopan.

zaty luvlianncezzz said...

@Farhan Sawibi wahhh..yg syg btol kat awek dy tue xde hal lakn..
takot yg maen2 tue;)

zaty luvlianncezzz said...

@Adlan Solis suke owg kumen panjang2 nie.ehehe.. btol la ckp wak tue

sedang2 je cukup

zaty luvlianncezzz said...

@Nana iidyLL ahaha..yg tue xtaw la nk ckp..:D

nelly said...

Seksi ? ada sebab Allah tak bagi kita ketinggian yang sebolehnya menjadi model .
Ada sebab juga Allah tak bagi kita muka yang lawa sampai lelaki konfem2 ta tgk 2x tapi berkali2 . .

semua ada hikmah ..
seksi ni menyeksakan mata ......

*47!k@# said...

topik hangt hri ni kn..sempena hri wanita sedunia ye??

jom join http://snasatieka.blogspot.com/2011/03/1st-contest-jom-edit-gmbr-kenangan_04.html

zaty luvlianncezzz said...

@storyfromme eeiii..lelaki suke take advantage:P

*47!k@# said...

@nelly jgn pertikaikn ktiggian..waarrgghh~sgt2 terase..sy tggi tp xnk n xptringin pon nk jd model sexy..(lau ikut ati memng nk..tp msih de akl utk brfkir)

zaty luvlianncezzz said...

@nelly

aah kan nelly..sume ade hikmahnya

hardy boy said...

xbest la seksi-seksi nie, rase mcm perempuan tu lebih murah..hehehe.. kesian kt orang yang melihat tu tak kisah la lelaki or perempuan..huhu

bole follow saya kembali?huhu

zaty luvlianncezzz said...

@ 47k

ahaha sempena hari wanita:)

zaty luvlianncezzz said...

@hardy boy

kalo dh begitu pendapat lelaki xtaw la nk kata ye perempuan2 sekalian

khaifaiz said...

kesian lelaki, mau tak mau kene tgk gak.. x psl2 dpt dosa free2.. aduyai

Nieza Micha said...

tapi memang biase camtu lah... member2 akak pun biase awek2 jek seksi... kalau nak kawen, musti dorang ckp nak pilih yg menutup aurat... yg sexy ni just for fun jek...

but yg pakai tudung pun.. errr.. ade jugak yg... takleh nak ckp.. baju ketat giler.. ahah..XD

terpulang lah pendapat masing2 camne... hoho...

nub said...

sempena hari awek sedunia sila jangan pakai seksi2. hehe

zaty luvlianncezzz said...

@khaifaiz huhu,,menyedeykan bukan:(

zaty luvlianncezzz said...

@Nieza Micha ahaha..kak..yg btudung pn 2x5 je

zaty luvlianncezzz said...

@nub

ahaha..hari awek sedunia yekk..nice;)

HATYCIKNUURUL said...

hahaha,bahaye2,..yep!btol pe yg diorg ckp tu,mostly guys mmg akn find out gurl yg sopan ayu dn xseksi utk djadikan isteri,.tp xtau la skang,mybe diorg dh ade taste lain,.huhu,.yela,mkin rmai wnita2 sksi skang,.huhu,.no komen!tiberr,.

Rara Farah said...

betul2...orang lelaki yg suke seksi-seksi nie biasanya time cari awek je nk yang seksi..time kawin nak ok..sopan ala-ala pompuan melayu terakhir gituuuu.........

MEH BACE ENTRY BARU VOTE BABY BULAWT

zaty luvlianncezzz said...

@HATYCIKNUURUL kira btol la apa yg aty ckp yek

zaty luvlianncezzz said...

@Rara Farah pmpuan melayu terakhir jadi pilhan:)

intan.maisarah said...

alahai.
nk seksi untuk suami aja.
lallaa

Miecyber said...

Auw.. Its too hot for me....

Senarai produk positif DNA babi akan diumumkan

zaty luvlianncezzz said...

@intan.maisarah setuju!!!!! utk suami aje

zaty luvlianncezzz said...

@Miecyber ehehe..abg mie nie..

Eza said...

org mcmni slalunye kurang perhatian..egegegge

Latest entry:Basuh kucing dalam washing machine!

sicKo^ said...

setiap perempuan seksi degan gayanya yg tersendiri.. Itu bagi aku lar..

zaty luvlianncezzz said...

@Eza ahaha..kurang perhatian yekk

zaty luvlianncezzz said...

@sicKo^ mungkin jugak..sb kalo x xde la owg yg x daring pn kena rogol kn

Amanie Ashraff said...

rugi ouh sexy utk bkn muhrim. tak jadi special utk suami nnti. haish!

zaty luvlianncezzz said...

@Amanie Ashraff ahaha..rugi2

Anonymous said...

jodoh bg lelaki yg kurng baik adalh , perempuan yg kurg baek and sebaliknye . pnh dgr x sblom ni , so guys , yg ingt nk amik advntge 2 , jgn nk hrap sgt nk gal yg baek tok jdoh korng lau korng sndri pn xbaek . ^^ .

Nier Zecter said...

seksi is seksa
kesian pulak mcm x cukup kain..
pastu ketat plak.. apa nk jadi ntah..

adwafarahin said...

sye nk jadi sexy tok suami je :)

NICK IRFAN said...

btol2! sy sokong pendapat awk! :)

Ard said...

seksi ni sedap tengok. buat biini xla. kalu buat bini pun, aku suh dy tutup

mR.sYaH said...

betul tu zaty.. lelaki akan pilih wanita yg baik untuk dijadikan isteri.. dh klau tubuh dorang dah dapat dilihat pada mata lelaki lain.. xspecial dahlah klu jadi suami..

Taufiq Tiramisu said...

nak kata suka tgk benda ni, entah laa..x tahu..tapi nk buat isteri, jangan harap..tak akan ku pandang..hehehehe ;)

NenekMuda said...

seksa!

akmal said...

setujudgn statement 'lelaki cr pompuan baik2 jer bwt isteri' kalo stakt gf bru cr yg seksi mexci tu

Miecyber said...

Setiap lelaki impikan isteri yang solehah termasuklah saya...:D


Gajah liar

Amalia Hatta said...

kalau tengok orang orang sexy ni, mesti terfikir, apa motif diorang pakai dedah dedah macam tu? suka ke orang laki usha usha ni? cam takde pekdah je. pelik pelik

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

itulah tu...
zaman sekarang...
tapi tak boleh salahkan diorang jugak...
sebab kejahilan tu tak memilih siapa kan...
dan memang kita boleh keluar dari kejahilan tu... cuma kadang tu ada orang tak boleh nak menerima perubahan...
jadi better kita nasihat diri kita supaya tak jadi macam tu... dan kalau kita berkesempatan, kita tegurlah slow2...
mungkin diorang boleh terima...
(n_n)

Encik Blogger said...

tak best seksi..

zaty luvlianncezzz said...

@Anonymous ya itulah yg sebenar nya::::)