Saturday, July 14, 2012

Hai Serdang !

Assalamualaikum w.b.t/لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl

 Bangun pagi , dah boleh senyum hari-hari pasni . Setiap hari pon tersenyum Cuma kali ni makin lebar. Segalanya sudah terjawab .Kurang dua bulan dari sekarang .
Benar , sangat benar . Jangan meragui urusan Allah . Mula-mula masuk matrik frust kot . Last-last aku Berjaya dgn jayanya setahun di matriks , dan hasilnya , bachelor ekonomi in UPM !
Alhamdulillah . syukur . Yeay !!!!
Allah is the best planner . Kali ni jugak Dia rencanakan supaya bestfriend aku dari alam sekolah, sampai matrik , sampai la kali ni pon Faezah Jamaluddin dapat UPM skali ngn aku ! :D
Cik eifa dapat uitm . Dan yg lain-lain ramai dpt UKM . tak kesah la. ujung mggu still boley lepaking sama-sama . Mr Gula-gula Hati pon gumbira . Dia cakap tunggu kat sana nanti :>
Syukur Ya Tuhan atas rencana indah Mu ini. 



20 comments:

Addin said...

tahniahhhhh ! :) He knows best .

adam said...

Belajar malas2 tau,
Jangan dengar cakap ibu bapa,
Lawan pensyarah, ponteng kelas,
Jadi liar malam2 tau.

*pesanan in parallel universe*

Thanks for visiting my blog.

zaty luvlianncezzz said...

kemain lagik kumen si adam ni. hehehe

Nurulee said...

Study rerajin sis. All the best =D

cik Bunge said...

haha. Selamat dtg ke UPM. ^^/

Aliff Haikal said...

Tahniah zaty ^^,
takdapat satu Uni lah kita . Tapi takpe Allah dah rancang yang terbaik untuk kita :)

Nurlyla said...

bnyak kot yg dpt ukm.. lyla pun ukm gak.. :)

btw, thniah ye.. :)

CIK TOM said...

hi dear!
wlcm back..dh lm menyepi ye...
rs cam br je ciktom bc artikel msk blaja matrik thn lepas..hehe..
dh smbg degree dh pun =)
good luck!

nik rosmawati said...

tahniah.dapat UPM yea.adik akak blaja kat situ jugak dulu.

~SaL IjOu~ said...

cipta kenangan paling indah di uni..pasti satu masa nnt kamu akan tersenyum sendiri~ ;p
all the very best,dear~

p/s: masih lagi dlm stage 'berkabung'..akan kembali aktif hujung tahun nnt,InsyaAllah~ =)

Bulan Syurga Firdausi said...

alhamdulillah tahniah...mmm rase nye da stdy nanti hujg mgu pn bz heee

Nurlyla said...

dah 3 hri x hupdate ni ape cite.. update cerita trbaru cepat.. nk dgr.. hehe

anamizu kaito said...

ehem ~ ape citer di Serdang?? hehe







Luv,
cik ana

Nurlyla said...

salam ramadhan.. :)

hehe, singgah lgi..

L said...

tahniah akak..=) salam ramadhan.=)

jom baca sebentar.=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/07/panjatkan-kesyukuran.html

alif haris said...

tahniah masuk upm.. hehe belaja molek

Outbound di malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
Buatlah hari esok lebih baik dari sekarang !
di tunggu kunjungan balik.nya!terimakasih ...

Tinta Lana said...

Salam.

Zaty..lama dah tak update ni..sibuk dgn suasana baru kan.. hehe. Good luck dear..have fun as a student kat UPM.. dah dekat dah tu ngn tmpt tinggl lana.. :)

Anonymous said...

berapa tahun bachelor ekonomi upm?

Anonymous said...

nasib baik tak masuk UIA, sia2 kena ambil EPT