Wednesday, September 28, 2011

in a relationship with final sem examination

Assalamualaikum w.b.t/لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl


Hai,hai. Errr.. aq dah mula kekok nie. Sebulan dah kot tak menghupdate blog. Teros jadik cam canggung sket kt blog sendiri. =.=
tapi thanks lah kepada uollss yg still masuk blog nie walaupon tak berhupdate,singgah tinggal komen, masih concern ea pasal aq. Makaseh !! :D
hari nie 28/9 .. and my final exam will start on 21st OCT.. phewwww~~
agak mendebarkan . dengan muet lagi. Before nie aq memang teramat sangat takut c0z aq punya target memang tinggi. Orang-orang yang rapat dengan aq taw betapa aq memang nk pointer tinggi untuk masuk U idaman. Cewaaaaaaaaaahhh! 




Betol la.. aq akan sentiasa ingat kata-kata lect aq,

“InsyaAllah semua kamu yang sedang belajar nie tahun depan memang akan sambung degree kat university.Tapi Ada dua U yang kamu akan masuk. Sama ada kamu masuk U yang kamu pilih,atau U tue yang pilih kamu!”

ouh man! Aq tak nak ar masuk U yang bukan pilihan aq, nak2 gi dia maen bagi je kos suka suki kat aq. Aq da target aq sendiri. Aq nak sambung degree in accounting and amek ACCA(
association of chartered certified accountants) . taon depan..insyaAllah :D


sayang sangat ngan subjek2 favourite aq nie, economic,business, and  accounting.
Loveeeeeeee u !muahhhhhhhhhh,muaaaaaaaaahhhhhh! XD

 mathematic?? Urghhhhhh! Satu2nya subjek yang aq kantoi time midsem. Dapat B teros tak cukup 4.0. harap2 jangan la kantoi lagi ye time final nie. Pleaseeeeeeeeeeeeeeeee~~ sob..sob..sob.. :/

carry marks pon penting uhhh. sebab tue aq tengah tersengih lebau2 boleh update nie. Alhamdulillah carrymark hampir2 lah fullmarrks. sayangggggggggg lect2 aq! :DDDDD
moga2 tak terok sangat la nak kejar markah time final nanti bagi cukup nak dapat A.amin~



oke lah. Nanti aq update gi ea. Sambil2 tue korang tolong la doakan kejayaan aq ye. Doakan supaya aq tak malas gak nak belajar . heehehehehe



19 comments:

Amanie Ashraff said...

warghhh subjek yg zaty suka semua kita tak suka =.=

anyway gudluck sis utk masuk u pilihan sendiri. :)

zaty luvlianncezzz said...

tengs my dear sis :DDDD

H.J said...

hoho..gud luck la..nanti dapat jadi akauntan..

zaty luvlianncezzz said...

@H.J doakan k :) moga2 :)

Tukang Karut said...

viel gluck!

L said...

gudluck honey..=) usaha, berdoa, dan tawakal...=)

redza said...

klu dh berusaha yg terbaik..insyaAllah

semoga berjaya

hanabunga said...

sayang hang account kan seniour aku cakap pointer mmg kena tinggi melangit lah dan kena pandai letak 1st choice.sebab nanti acc yg 4.0 ada ramai kan.so gudluck! :)

Run Away said...

god luck...;d

teha said...

gud luck dear :)

Yasmin said...

KAKAK !!! iMISSYIIOOOUU! :'((((
Good luck akak ! Doakan yasmin jugak ! SPM IS JUST AROUND THE CORNER :'((
XOXO

ILA HonEyBuNNy said...

good luck...

jangan mls2 stdy tau.....jika kita usaha..pasti kita akan dapat....;)

cemomoi said...

cayyuk! insyaallah berjaya nanti...

BENA said...

gud luck tauuuuu utk exam! heee ;)

NICK IRFAN said...

gudluckz!

cik sakura said...

good luck ye..

aRa ❤ aFiq™ said...

gud luck dear :)

Taufiq Tiramisu said...

goodluck zaty!!! ;)

New Entry : Pembukaan Blog Kedua - TutorUntukBlog

cemomoi said...

cayyuk, moga berjaya... tenang-tenang aja donng! (eh! cam indon la pulak)