Tuesday, November 22, 2011

Sesetengah perempuan pura-pura minat bola?

Assalamualaikum w.b.t/لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl


 
cumei kn? :)

Semalam malam yg sgt indah ! 21 november! Agagagaga. Asal aq sebut indah je mesti terbayang di awangan ,Cintas cintus bagai kan. Tak payan nak cinta jiwang rusting sangat lah (‘3’)
Sebenarnya happy ngn skuad Harimau Muda kita nie lah !
Woohhhooooooo! Beshhh yang amat sangat oke.
Haaa kalau nak post ucap tahniah bagai memang dah berlambak sangat la  kan entry sal tue. Kang korang muak muntah gulai garuda pulak !
Tapi aq berminat sikit la sal ragam2 peminat bola sepak nie. Terdiri dari dua spesies ye peminat bola nie. Laki2 dan perempuan. Spesies yang tak asing gi . =.=

Aq taw and sgt2 taw ada lelaki yang memang gila meluat ah tengok sesetengah girls nie kalau gi tengok bola kat stadium ke,warung ke,tahap nak menyokong tue melebihi skala manusia normal yakni nyaris2 tergolong ke abnormal !

Yang tue mungkin lah yang pure minat bola ,walaupon agak KURANG MANIS ye dilihat lelaki dan ya ! saya sedar itu. (ku jua tergolong skali) but atleast aq tak berpura-2 cam orang-2 yang gi duduk kt kedai makan tue pakai ALL KUNING kira nak tunjuk kaw la yg paling fanatic skali tapi alih-2 gi sebab nak maen mata ngn mamat-2 kat situ! Kejadah nya !
Aq ley Nampak la beza orang yang minat bola betol-2 and orang yang nipuuuu je.  Kalau dah mulut tue asyik sebut.

“Wow! Beb,Muslim handsome kot malam nie. Auwwww,”
“weeeeeee,nak suami nanti kulit itam manis cm Okto lah.”
Hahaha. katanye !  tapi seriously some of girls just pretending kalau ada lelaki. I said SOME!!!!!!!!!!!!
SOME means  NOT ALL oke? =)
sgt berbakat ! kalau bab maen bola mmg aq suke dy,kalo bab selain pada tue kureng sket.

 FAKTA: kebanyakan perempuan hanya kenal beliau. sunngoh tak patut. padahal ramai lagi talented player KAN.

jadi tak payah la nak tergedik-gedik buat-buat minat gila padahal dalam hati
KOSONG,SIFAR,ZERO !
nak minat ,sokong pasukan bola tak salah tapi kadang OVERACTING tue yg buat benda tue macam terok sangat =.=
yang memang minat oke! cuma kurangkan gediksss chikedeeees anda ye ketika menyaksikan! * me too =p

tahniah MALAYSIA !

15 comments:

zaty said...

hamboiiii kemain! hahahah..klu dh perempuan mula la minat org tu minat org ni.biasalah tu. hehe XD

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ai tgk2 gituew jer
darl ai lainlah semua dia layan
but if melibatkan mesia... game yg hebat2 ni ai tunggu tengok gak....

Amanie Ashraff said...

haha x minat sgt tengok bola kecuali kalo malaysia yg main atau tgk yg live dpn mata

Qaseh said...

jgn makan bola tido bola sudah laaa

hanabunga said...

hg tau xpa weh.kmarin ak tgk kat dewan pun ada gitu.yg mai tapi dok main hp.bila gol cam takda perasaan tu buat apa mai tah.haha

cemomoi said...

harimau makan garuda? makan besa...

KHRLHSYM said...

tahniah malaysia. err lambat ucap hahaha.

BENA said...

OK . bena ngaku . bena tak tengok bola . tah kenapa tak minat tetibe. hahahahaha ;)

si ngokngek said...

wahaha,lg satu ptut tambah.
.jgn sokong bila menang ja..hehe

go harimau.sedih player lain,wink*

msredcheesecake said...

Msred tak penah pura2 ,... Msrd mmg tak ninat bola.... Hhheeee

W said...

i love whoever that love football, tapi w bukan fanatic. sekadar tgk macam tu. hehe

CekbOlat-bOlat said...

bolat takde nafsu kebolaan.. so ta kesah.. haha
anyway kan.. lelaki ckp pasal BOLA.. but perempuan asyk ckp pasal PEMAIN BOLA.. *grrr..

teha said...

aku mmg xminat sngt bola... hheehe

husna hussain said...

sy mmg minat bola....
totally 100%ly agree with u..
smtimes ada setengh girls yg buat2 minat bola
tpekik tlolong time tgok bola..over!!! x suka nyaaa!! (sory terEMO pulak..)

vanillasnow said...

Haha , betul tu. some girls saja berlakon minat bola sebab nak nampak cool xD