Thursday, February 2, 2012

being the real me

Assalamualaikum w.b.t/لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl


 
Lama kot tak update blog. Buat julung-julung kali nya nk update.
Menghampiri usia 19 tahun. Phewwwww.. muda ke tua tue sebenarnya ? haha. Mesti la tua . urghhhh. * hate it !
Lately im being so busy. Too many things to handle.
Aku dah fikir lama dah. Habis exam ni banyak benda yang nak kena ‘repair’ balik. Secara tiba-tiba hidup aku jadi kelam kabut and miserable. I don’t know why. About several things .. but im happy with it ! tak akan menyesal dengan apa pun yang terjadi dalam hidup nie coz apa pun yg terjadi, i've choices . Im the one who choose it .


Biar la. =) rindu sangat ZATY yg dulu. Yg kuat,tabah, happy je memanjang ! all went well in 2011. Miss u,2011 ! tahun 2012 nie tough sikit. Tak pe slow-slow menjalani kehidupan
Exam pon dah habis kan so nak merancang balik kehidupan. =)
Yeahhhh ! nak kembali ceria macam dulu. =D
Tak mau mudah sangat susah hati. Tak mau mudah sangat kecewa. Tak mau biar siapa pun sakit kan hati nie. tapi macam tue la.

Kita sering mahukan hari yang CERAH tetapi Allah lebih tahu hakikat HUJAN perlu di turunkan.
Untuk yang selalu ada untuk diri nie,whoever you are,sedang ada ,baru ada @ akan ada ,
i would like to say THANKS !
You don’t know how much it means to me.
Family,friends,love ~~

I really don't think that anyone in this world knows the real me. My closest friends know me better than anyone else, but I don't think I’ve ever let certain sides of me come out around anyone except myself. I keep some feelings hidden because no one would understand, and even if they did understand, there wouldn't be anything that anyone could do to make the feelings disappear.
 
From now on,
I will expert nothing and just take what i get . =)

2 comments:

hanabunga said...

be strong adik manis.perempuan cantik tak boleh sedih2. :)

ria said...

zzaty x yah pikir sgt jer. . huhu da mcm kwn akak plak. . :)