Sunday, February 20, 2011

serahkan segala2nya kepada-Nya~

assalamualaikum
fuhhh..fuhhhh..
terkejar2 nie..
bwu balek dari carnival JOM masuk U
i think i've got my answer..
entry lepass zaty da ckp kn yg need ur opinions tuk plih cos n U
akhirnya segala persoalan terungkai kt karnival tersebut!!!
Alhamdulillah...
:)


so skang nie..
antara pilihan yg zaty wat


Pusat Asasi Sains Uni Malaya|aliran sains

asasi uitm | aliran sains fizikal jugak

uiam | asasi ekonomi pengurusan n pentadbiran kowt

before nie gak penah apply matrix banting,N9 n melaka

nahhhh!!!

tue sumer antara pilihan zaty...
pelik x????
coz berangan nk jd secretary tp pilihan suma sainsssssssss
tah....walopn tue subjek paling x suke tp i agk score dlm subjek tue...
huhuhuhu

skang nie tgu tgk result

n paling penting

kenalah mohon petunjuk Allah S.W.T
solat istikharah byk2..

tenxxx sumer yg bg advices dlm entry lepas...

taw x zaty sgt2 menghargainya....seyezzzly tenx sumer

mebi ada yg heran napa xnak wat diploma????

napa sumer nk asasi dlu????

coz zaty nk singkatkan tyme study...then nk smbg degree
tu jerrrr
mmg la kna struggle glerrrrr n study hard kn
dh penah asa sume tue sepanjang 5 tahun duk kt hostel,bgelar pelajar SBP

korg asa zaty wat plihan yg btol ke?

cuma tlg doakan zaty..
ok?

(^_________^)


33 comments:

Taufiq Tiramisu said...

waaa..
asasi sains..
hehehe
memang syok asasi..
tapi i amek diploma je..
tkot x dpt survive..
hehe..
anyway, semua bergantung kepada kite..kalau kite struggle hard..insyaAllah boleh..Tapi kena ingat, semuanya Allah yang tentukan..
;)

maha suci Allah :D

anyway zaty, i ade jumpa tutorial untuk buat backlink percuma..kalau u nak buat, pasni tak payah la u nak hafal kod2 semua tu..benda ni guna add on..hehehe..

ni link die..
i pun guna benda ni ;)

http://www.anastasyea.com/2011/01/tutorial-generate-backlink-percuma-dan.html

Cikgu Den said...

dlu cikgu pun pernah matrik juga.
anyway, good luck...

rizwan's sweetheart said...

kak fda doakan zaty akan berjaya ngan apapon cos yang zaty pilih... :))

Amanie Ashraff said...

x kesah zaty amik ape. as long percaya pd diri sendiri msti boleh succeed punye :)

zaty luvlianncezzz said...

@ taufiq: owhh..egt kn kta sama umo..kah3..slh phm la nie..

tenxx taufiq.. slalu tlg zati .huhu

zaty luvlianncezzz said...

@ cikgu den: tenx..slalu doakan zaty k

zaty luvlianncezzz said...

@ kak fda: tenx taw kak..neves2 .huhu

zaty luvlianncezzz said...

@ amanie: tenxxx..tue lah..struggle!!! >.<

IzwanNie said...

erm.. dlu sy pn blaja kt matrix.. sy rasa better masok form6 ataupun amik diploma.. sebab bla ambik degree nanti pelajaran kat matrix tu macam tak bagi faedah sangat tau. matrix tu blajar very the basic ja sbenarnya. nant da ambik degree banyak benda kita xtau (basic tak ada). tapi kalau ambik form6 banyak bnda time STPM tu ada sangkut paut dengan subjek time kita ambik degree.. ni pandangan saya ja k. jangan pikir apa2. juz follow ur heart dear. wt plihan yg terbaek. tapi, kalau tersalah wat pilihan pn xpa. kita pasti akan berjaya kalau kta ada semangat/keinginan. susah macam mana pun benda tu pasti dapat kita lalui..=) maaf la dek, banyak sgt merepek kat cni..)

zaty luvlianncezzz said...

@ izwanie: xlah..pandangan awk sgt2 dialu2 kn..owh..cmtu lak ye..
adoiii.. xmaw la amek matrix

KUREKURE COMEL said...
This comment has been removed by the author.
KUREKURE COMEL said...
This comment has been removed by the author.
KUREKURE COMEL said...

insyaallah...moga berjaya....kami2 semua ni doakan zaty berjaya ye...hehehe

nelly said...

wow ..
harap itu pilihan yang tepat ya zaty ..
=)

Taufiq Tiramisu said...

hahaha..
tak laa..
i tua setahun dari u
hehe..skrg kat uitm penang ;)
zaty x minat amek engineering..?
syok!! ;) heheeh

zaty luvlianncezzz said...

@ kure2 cumei: ok..doakan slalu taw

zaty luvlianncezzz said...

@ nelly: hi3..syggggggg nelly :)

zaty luvlianncezzz said...

@ taufiq; owhhh..blaja kt penang..napa x blja kt kl..kot2 ley teseremoak,,kui3

nelly said...

sayang zaty !
=)

khaifaiz said...

bgs2.. tepat pilihan tu.. tgk kekuatan result.. insyallah akn dipermudahkn nti

Miecyber said...

Good luck....

Sebab Miecyber's Blog lambat loading sebelum ini...

+akufobia+ said...

banyak kan doa.aleale.

matdin said...

macam nak pilih calon suami jer hahaha...

ria said...

pilih yg terbaik utk diri kamu zaty. .:) wish u luck. .

mR.sYaH said...

zaty buatlah pilihan yg zaty rasa zaty boleh dapat lakukan.. jika zaty tak yakin bincanglah dgn keluarga.. mcm saya dapat matrix tapi pilih buat diploma.. ikut rasa masing-masingkan.. jgn kita menyesal dgn pilihan kita sudah..

IJAT360 said...

yeah saya seorang bekas pelajar STPM..=) papepon good luck zaty..=)

d_LA said...

wahhh..INSYAALLAH zaty berjaya nt..Amin...

NMH said...

gud!gud choice..im ex asasi uitm..=)..pape struggle tyme asasi..after asasi nak apply ape pon boley..lagi satu psikologi..jgn dgr orang cakap susah tapi dengar diri ckap boleh!ok..gudlux!

Mint said...

Saya teringin nak pegi matrik.
Okayy *spm tk lepas, ada hatiii*

anyways, all the best ;)

intan.maisarah said...

:) insyaallah semoga ape juga pilihan merupan yang terbaik :)

Sly Nolan said...

all the best :)

CIK TOM said...

cik tom rs bgs je pilihan asasi tue...blh pendekkan masa n a lot better than matrik kot...

good luck!!

Taufiq Tiramisu said...

Hahaha..
teringin gak nk blaja kat KL..
tapi dapat penang..
nak buat camne rezeki Allah bagi ;)
hehehe
zaty memang asal KL eh?