Sunday, January 23, 2011

award cool!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wink2!

halooowaaaa!!

hihi...my 1st award dlm sebulan lebey blog nie mula beroperasi..muda lg rupanya blog cumei secumei tuan dy nie ea..erkkkk!! hahaha.kang muntah pink lak korg bca ea..haha

Award yang sangat cool ni memang cool la sebab datang dari MOSCOW beb, sape lagi kalau bukan bakal doktor kita yang comey iaitu MISZLULLABY n dla yg menyampaikannye kpd sye.huhu.tenx dear!!!!!! So, macam biasa kena jawab soklan2 cool dr ML dulu...Junbeiiii...













1) Bila korang suka tulis entry?
bila rse nk tuleh,tuleh la.hehe..sungguh x sopan! huh. act,tyme yg tenang2 gtu.bwu ada feel kn..hakzz

 
2) Adakah korang blogwalking hari-hari?

   yup!!! ske follow smbil drop kumen ska ati je.haha..



 
 
3)Namakan tiga blog yang korang paling suka baca:
3??? emm..blog yg pasal n3 klakar,berinformasi n tuan pnyer blog dy ske kumen2 ngn owg len.Bley la eratkan silaturrahim kn >.<

 
 
4)Apa yang korang nak cakap dekat ML kalau korang jumpa ML (Hahahahaha!):
err..tenx cipta award nie??? hehehe..love u lah

 
 
5) Tag 5 orang rakan blogger yang korang rasa cool like a snow~

haha..nmpaknya tgn nie gedik nk letak lbey dr lima..wink2!!!!!

25 comments:

-[miracle]- said...

aww !
so sweet.
thanx syg :D

zaty luvlianncezzz said...

@ miracle: hi3..i told ya!

really appreciate those who always come 4 me

BilaGadisBercerita said...

bestnye.. saya xpnh dpt award :(

Mint said...

Thanks sis ! ;)
nati yasmin amik, busy pulak tmrw sch :(

░♥si lampu neon♥░ said...

thnzz weeeehe ! =) hehehehe cool ke aku ni cewah3x..kembang bontot kang =p

ANATI SOKI said...

ngeee.. anat pun dpt awrd??? hehe.. thanks dear

zaty luvlianncezzz said...

@ BGB: hey!i dh tag u jugak!! i phm perasaan u..nie pn my 1st tyme taw

zaty luvlianncezzz said...

@ mint: wokeh...no hal

i pn byk ngt owg tag nie

zaty luvlianncezzz said...

@ neon:hahaha! u cool beb!!

zaty luvlianncezzz said...

@ anati: yup!

epy x?? ngeeee

nelly said...

maceh tag nelly . .

serius thank a lot !!!
hehehe . ..

zaty luvlianncezzz said...

@ nelly: keyh nnt i join taw

nelly said...

=)


no problem

kak Nor said...

Misz aper dari Moscow Tu? Lulaby? Akak tengok mmg akak kenal sgt orangnya..ada la dua tiga kali dtg rumah..mmg rajin orgnya dan terror buat kek..tak sangka dia ada blog..

KUREKURE COMEL said...

wahhh...ni nk komen hari2 ni...hakhakhak

zaty luvlianncezzz said...

@ kak nor: ea?? x taw la.kak..zati owg yg tag bg award nie

x kenal lak miss tue

NICK IRFAN said...

wah! sy dpt jgk ke? thnkz!!! nnt sy letak sbb sy nk kumpul byk2 dulu tag dan award org kasi ni lps tu bru letak sekali.. ape2pun thnkz ye!!! tharu plak

si para para said...

sangat cool di sini..
baru sebulan lebih dah ada 100lebih followew...sangat cool..

BilaGadisBercerita said...

hahaha.. tqvm zaty,, i cakap je la.. hehe.. i ta kisah pun. btw tq ek :) nti i amik award 2..

Lelaki Ini said...

tahniah2!
selamar berblogging n kmpul lebeyh banyak awards okeyh!

matdin said...

wuahh!! coolnye.. cool3x.. hehee..

jemput2 sini yer hehe
Blog Matdin

Suhami Ahmad said...

Tomeynyo patung ais tu

Sly Nolan said...

sankyu zee :)

d_LA said...

tq dah amik award ni..sori x pasan dear ^__^

CIK TOM said...

thank you dear..