Saturday, January 29, 2011

special Give Away from Moscow!!!!

 Alooopz!! ai..selamat berujung minggu ea korg!! emm,mood aq tdterokkkk tba2 jadi baekk. Mengapa? kenapa? asal ko??? hahaha

begini ctanya..aq nk join 1 GA nie..mcm bessshhh je.Eh! mmg beshhh ah! before nie ramai kowt tag aq mcm2 tp nie bwu 1st tyme aq bmnat nk join taw.uhhh!mgkin dpt ilham ada terhidu bau2 nk btuahhhh kowt.ehehehe ..g pun tuan tanah dh ajak kn >.<..
 
 
 
 
 
 
Syarat-syaratnya
1. Peserta mesti mempunyai blog (kalau tidak camana nak tag member kan?)
 
2. Anda dijemput menjadi follower http://norakhtar.blogspot.com (tiada paksaan)
 
3. Post satu entry ttg giveaway ini di dlm blog anda "Special Giveaway from Moscow" dan link kpd blog ini ( copy syarat penyertaan dr no-1 hingga seterusnya)..dan kalau rajin letak enty berkaitan di sidebar blog anda..kalau tak rajin..tak payah..tak nak paksa..:)
 
4. Tag 5 orang rakan blog anda(nak tag lebih pun takpe) dan pastikan mereka tahu diri mereka telah di tag.
 
5. Tinggalkan komen ikhlas anda tentang (1) kebaikan giveaway dan (1) keburukan giveaway di bahagian komen kat bawah ini beserta URL blog anda supaya senang saya contact.
 
6. Giveaway ini bermula petang ini hingga 28 Feb 2011.
nie aq nk tag beberapa owg kawan2 blogger tersayang aq nie..


nick irfan
nieza micha
nelly
a diary of sort
silampuneon




ermmmmm...nk sgt adiah dr moscow nie...sob2..seyezzzz nak2!! waaa.... korg tolong doakn aq dpt ea..Oh Tuhan...harap2 ini adiah utk my bzday taun nie.Sob..sob...dlm bulan Feb gk..nak2!! huwaaaa





3 comments:

nelly said...

Gud luck tahu . .

zaty luvlianncezzz said...

@ NELLY: TENX..EY I TAG U TAW

ANATI SOKI said...

ngeee... goodluck babe!! super goodluck!! hehehhe